Субота, 27.04.2024, 00:56
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 566
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 424
 
Головна » 2012 » Червень » 14 » ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ
14:55
ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ
       ШАНОВНІ  МЕШКАНЦІ,  ВІДВІДУВАЧІ  САЙТУ. 
   Хочу звернути Вашу увагу на те, що сайт селищної ради створено саме для Вас, щоб інформувати Вас про життя громади, про проблеми, про досягнення ваших дітей, сусідів, знайомих, висвітлювати роботу селищної ради, знайомити з рішеннями депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради.
   Матеріали, які розміщуються на сайті, мені відомі, це спільний продукт нашого колективу. До речі, на сесіях, засіданнях виконкому, нарадах пропоную депутатам, членам виконкому надавати свої матеріали для їх розміщення на сайті. Також систематично знайомлюся із коментарями до окремих статей та в «Гостьовій книзі». Вступати ж в полеміку з дописувачами «Гостьової книги», тим більше під якимись псевдонімами, немає необхідності, та й немає на це часу. Тим не менше, якщо коментар містить конкретне запитання, незалежно від того, хвалять в ньому селищного голову чи ні, то спеціалісти отримують завдання відповісти дописувачу. На зауваження стосовно сайту, відповіді надаються безпосередньо адміністрацією сайту.
   Щоб дати громаді можливість підтримувати зв'язок із селищною радою, на сайті передбачено виставлення Вами оцінок за кожну окрему статтю та фотографію, а також за роботу селищної ради в цілому. Ви можете залишати свої коментарі до кожної статті, фотографії та у «Гостьовій книзі». Крім того можете звернутися до селищної ради через звичайну та електронну пошту, факс, skupe, телефон і звичайно ж особисто. Дані всіх можливих контактів, дні та години прийому також вказані на сайті, там же перераховані по прізвищах всі посадові особи селищної ради.
   Ви можете звертатися, і звертаєтеся, безпосередньо до селищного голови, секретаря селищної ради та спеціалістів з будь якими своїми проблемами, запитання, скаргами, пропозиціями, роз’ясненнями. Селищною радою ведеться звичайна, повсякденна робота із зверненнями громадян. Якщо громадянин звертається з письмовою заявою, то вона реєструється в установленому порядку. В подальшому по ній працюють спеціалісти, за результатами розгляду заявнику надаються відповіді. При усних зверненнях громадян, їм надаються усні консультації і роз’яснення.
   Позиція селищної ради і селищного голови в першу чергу визначається тим, що і як ми робимо для громади, в конкретних справах. Інформація про роботу селищної ради в цілому, депутатського корпусу, виконавчого комітету, селищного голови та спеціалістів зокрема, і їхнє бачення ситуації висвітлюється на сторінках сайту.
   Запевняю Вас, що думка громади про роботу селищної ради є для мене важливою, враховую її у своїй повсякденній роботі. Поважаю громаду і вірю у її мудрість.  
                                                        З повагою, селищний голова В. Панасович.


Переглядів: 1044 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024