Четвер, 28.03.2024, 21:30
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 562
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 423
 
Головна » 2012 » Червень » 6 » КАРТА САЙТУ
08:37
КАРТА САЙТУ
          Шановні відвідувачі сайту.
  Проведений нами аналіз свідчить, що частина гостей сайту активно відвідує головну сторінку і в той же час залишає поза увагою інші сторінки сайту і це при тому, що саме там міститься багато потрібної і корисної інформації.
   З метою допомогти Вам детальніше розібратися в структурі сайту і повніше користуватися розміщеною на ньому інформацією, повторно публікуємо детальну карту сайту з назвами розділу чи сторінки, описом їх змісту та адресою конкретної сторінки. Зважте, що адреса є активною, "клікнувши" на неї, можна відразу потрапити на цю сторінку і ознайомитися з її вмістом.
   1. "ГОЛОВНА СТОРІНКА" Вам добре відома, вона у повному об"ємі відображає найбільш популярну сторінку "ПОДІЇ, ФАКТИ, КОМЕНТАРІ".
  2. Розділ "СЕЛИЩНА РАДА" дає можливість ознайомитися із структурою селищної ради, списками депутатів, членів виконкому, посадових осіб і містить слідуючі сторінки:
- "Структура", тут детально роз"яснено структуру селищної ради, опубліковано список працівників - http://volovec.at.ua/index/aparat_selishhnoji_radi/0-17.
- "Селищний голова", коротка біографія селищного голови - http://volovec.at.ua/index/selishhnij_golova/0-7.
- "Депутатський корпус", список депутатів, належність їх до комісіях - http://volovec.at.ua/index/deputatskij_korpus/0-5.
- "Виконавчий комітет", список членів виконкому - http://volovec.at.ua/index/vikonavchij_komitet/0-6.
  3. Розділ "ДОКУМЕНТИ" є значним за розміром і наповненням, дає можливість ознайомитися з рішеннями, розпорядженнями, проектами рішень, програм, зразками заяв і містить слідуючі сторінки:
- "Рішення сесії", публікуються рішення сесій селищної ради - http://volovec.at.ua/load/1.
-
"Рішення виконкому", публікуються рішення виконкому селищної ради - http://volovec.at.ua/load/rishennja_vikonkomu/2.
-
"Розпорядження", публікуються розпорядження селищного голови - http://volovec.at.ua/load/rozporjadzhennja/3.
- "Проекти рішень", публікуються проекти регуляторних актів, рішень, програм - http://volovec.at.ua/load/proekti_rishen/4.
- "Зразки заяв", розміщено зразки заяв, які подаються до селищної ради в тих чи інших випадках - http://volovec.at.ua/load/zrazki_zajav/5.
   4. "ІНВЕСТИЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ", дано короткий перелік проблем, вирішення яких має велике значення для нашого селища і куди в першу чергу бажано вкладати інвестиції - http://volovec.at.ua/index/investicijna_dijalnist/0-16.
   5. "ПОДІЇ, ФАКТИ, КОМЕНТАРІ", систематично публікуються актуальні новини про події із життя нашого селища - http://volovec.at.ua/news/.
   6. Розділ "ОГОЛОШЕННЯ", також значний за розмірами, наповненням, тут публікується актуальна і корисна інформація, містить наступні сторінки:
- "Анонси", тут публікуються оголошення про заплановані міроприємства - http://volovec.at.ua/board/anonsi/2.
- "Від комунального", актуальна інформація та роз"яснення від комунального підприємства ВСЖКГ "Волівчик" - http://volovec.at.ua/board/blagoustrij/1.
- "Від податкової", інформація
від податкової інспекції для підприємців, підприємств про нове в оподаткуванні - http://volovec.at.ua/board/zvernennja/3.
- "Від юстиції", актуальна інформація для громадян від районного управління юстиції - http://volovec.at.ua/board/dopomoga/4.
- "Від селищної ради", звернення від депутатів, виконкому, апарату селищної ради до мешканців селища - http://volovec.at.ua/board/propoziciji/5.
- "Вітання", звичайно ж тут розміщуються вітання до загальних та професійних свят, вітання партнерам, гостям сайту, ювілярам, депутатам, працівникам селищної ради - http://volovec.at.ua/board/zauvazhennja/6
   7. "ІСТОРІЯ, ГЕОГРАФІЯ", розміщені короткі історична та географічна довідки про Воловець - http://volovec.at.ua/index/istorija_geografija/0-4.
   8. "ВОЛОВЕЦЬ СЬОГОДНІ", заплановано розміщення довідки про сучасний Воловець - http://volovec.at.ua/index/volovec_sogodni/0-12.
   9. Розділ "ВОЛОВЕЦЬ ТУРИСТИЧНИЙ", значний за розмірами, оскільки в майбутньому Воловець бачиться одним з туристичних центрів Карпат, містить наступні сторінки:
- "Карта", інформація про пошук наявних туристичних карт Воловця і околиць - http://volovec.at.ua/index/karta/0-21.
- "Маршрути", розписано деякі цікаві туристичні маршрути по ближніх та дальніх околицях Воловця - http://volovec.at.ua/index/marshruti/0-22.
- "Подивитися, відвідати", поради гостям Воловця - http://volovec.at.ua/index/podivitisja_vidvidati/0-23.
- "Готелі", заплановано розмістити інформацію про місця, де у Воловці можна зупинитися для відпочинку - http://volovec.at.ua/index/goteli/0-24.
- "Зелений туризм", заплановано розмістити інформацію про агросадиби Воловця - http://volovec.at.ua/index/zelenij_turizm/0-25.
- "Харчування",
заплановано розмістити інформацію про місця, де у Воловці можна відпочити і смачно поїсти - http://volovec.at.ua/index/kharchuvannja/0-26.
- "Рух транспорту",
розміщено розклади руху транспорту через Воловець - http://volovec.at.ua/index/rukh_transportu/0-27.
   10. Розділ "ВОЛОВЕЦЬ СПОРТИВНИЙ" зовсім новий, народжується на Ваших очах, буде наповнюватися інформацією про спортивне життя селища і району, на даний час містить наступні сторінки, назви яких говорять самі за себе:
-
"Футбол", на даний час розміщено підсумкові таблиці чемпіонатів Воловецького району за 2010 та 2011 роки - http://volovec.at.ua/index/rishennja_rozprjadzhennja/0-18.
- "Шахи",
на даний час розміщено турнірні таблиці за чотири останніх роки та рейтинг лист шахістів Воловеччини - http://volovec.at.ua/index/rozporjadzhennja/0-20.
- "Турніри", заплановано розміщувати результати турнірів з інших, популярних у Воловці та районі, видів спорту - http://volovec.at.ua/index/zrazki_zajav/0-9.
   11. "НАШІ ДРУЗІ, ПАРТНЕРИ", реквізити та коротка інформація про партнерів Воловця - http://volovec.at.ua/index/nashi_druzi_ta_partneri/0-11.
   12. Розділ "ФОТОГАЛЕРЕЯ" жодних наших пояснень не потребує, містить наступні фотоальбоми:
- "Воловець" - http://volovec.at.ua/photo/volovec/1.
- "Наші гори" - http://volovec.at.ua/photo/nashi_gori/2.
- "Туризм" - http://volovec.at.ua/photo/turizm/3.
- "Спорт" - http://volovec.at.ua/photo/sport/4.
- "Культура" - http://volovec.at.ua/photo/kultura/5.
- "Фестивалі" - http://volovec.at.ua/photo/festivali/6.
- "Зустрічі" - http://volovec.at.ua/photo/zustrichi/7.
   13. Розділ "ЗВОРОТНІЙ ЗВ"ЯЗОК", дає можливість, при бажанні, контактувати з селищною радою, висловлювати свої зауваження, пропозиції і містить наступні сторінки:
- "Гостьова книга", дозволяє висловлювати свої думки, зауваження пропозиції, коментарі безпосередньо на сторінці сайту (при цьому просимо висловлюватися толерантно) - http://volovec.at.ua/gb.
- "Пишіть нам", дозволяє надіслати свої запитання, пропозиції, зауваження на електронну пошту селищної ради - http://volovec.at.ua/index/pishit_nam/0-14.
- "Наші реквізити", містить поштову, електронну адреси селищної ради, номери телефонів, факсів, дні прийому відвідувачів, години роботи селищної ради та інше - http://volovec.at.ua/index/nashi_rekviziti/0-15.
   Крім того структура сайту та демократичність його побудови дає можливість відвідувачам:
- оцінювати діяльність селищної ради;
- оцінювати кожне окреме повідомлення та знімок, розміщені на сайті;
- коментувати кожне окреме повідомлення на сторінках сайту;
- швидко переходити на сайт погоди і дивитися її прогноз для Воловця;
- знайомитися із статистикою відвідин сайту по днях, тижнях, місяцях, а також з географією відвідувачів сайту (зверніть увагу, що наш сайт періодично відвідують гості уже з 25-ти країн Європи, Азії, Північної Америки).

        Приємних Вам подорожей сторінками нашого сайту!
     Просимо висловлювати Ваші думки, зауваження, пропозиції та коментарі з приводу його структури, оформлення, наповнення, розміщуваної інформації та інше.
   З повагою адміністрація сайту.
Переглядів: 947 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024