П`ятниця, 29.03.2024, 14:11
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 562
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 423
 
Головна » 2013 » Квітень » 28 » ПІДТРИМУЙМО ПОРЯДОК У СЕЛИЩІ
15:38
ПІДТРИМУЙМО ПОРЯДОК У СЕЛИЩІ
Шановні мешканці.
   Всі ми прагнемо порядку, хочемо бачити наше селище зручним для життя, чистим, гарним. Звичайно, всім зрозуміло, що для цього треба прибирати,  впорядковувати, та все ж головною умовою є - НЕ СМІТИТИ. Саме так, оскільки при всьому бажанні та старанні троє двірників комунального підприємства не в змозі прибрати за більще ніж семи тисячами населення, та ще й гостями селища. Найняти ж на роботу більше двірників, не дозволяє розмір місцевого бюджету. Тай чи вирішать це питання більша кількість прибиральників, коли смітити будуть всі? Напевно, що ні, а от для підтримання належного санітарного стану, в селищі створено необхідні умови. Сумлінно працюють двірники, встановленно сміттєві урни майже у всіх місцях значного скупчення людей, сміттєвоз їздить строго по графіку, графік його руху оприлюднено, розроблені і також оприлюднені помірні тарифи, заключені договори на вивезення сміття. Дотримуватися всіх цих умов нескладно і не обтяжливо.
   До честі мешканців Воловця треба сказати, що більшість саме так і поступає, викидає сміття не де заманеться, а до сміттєвоза, сумлінно сплачує за його вивіз. Та є такі, хто дозволяє собі не виносити побутове сміття згідно графіка до сміттєвоза, а викидати його пакунки будь коли та де заманеться: до підвалів власних будинків, залишати біля сміттєвих урн, на тротуарах, газонах, в дворах будинків, на берегах річок та струмків.
   Поточний місячник благоустою показав, що ця частина порушників є значною, оскільки сміття з підвалів та несанкціонованих звалищ доводилося вивозити щоденно не менше п"яти тракторних причипів, а це знову ж таки додаткові витрати бюджету. Для запобігання порушенням
"Правила благоустрою та утримання населених пунктів Воловецької селищної ради", спонукання мешканців до їх дотримання, в селищній раді створена і діє комісія по благоустрою, яка має право складати протоколи про адміністративні порушення. Також створена і діє адміністративна комісія при виконкомі селищної ради, яка наділена правом розглядати ці протоколи і накладати адміністративні стягнення.
   Доводимо до Вашого відома, що згідно
ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, недотримання "Правил благоустрою..." карається накладанням штрафу в розмірі від 340 до 1360 грн. Переконливо просимо не здійснювати порушень та не наражати себе на штрафні санкції.
   Адміністрація сайту.
Переглядів: 715 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024