Субота, 20.04.2024, 01:54
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 566
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 424
 
Головна » 2012 » Листопад » 15 » РЕМОНТ ВУЛИЦЬ - ПРОДОВЖЕННЯ 6
10:15
РЕМОНТ ВУЛИЦЬ - ПРОДОВЖЕННЯ 6
   Поточним ремонтом проблемних ділянок вулиці Канора підприємство "Водоканалсервіс", за ініціативи селищної ради, завершило цьогорічні роботи по ремонту вулиць. У виборі ділянок, які в першу чергу потребувіали ремонту, активну участь взяв депутат селищної ради Михайло Курах. Для засипання вибоїн використано 50 т. щебеню.
   Необхідно відмітити, що попередньо планувався капітальний ремонт цієї вулиці, умовою для виконання якого було відновлення придорожних канав. З цього приводу на сайті неодноразово публікувалися звернення до мешканців, селищний голова звертався до депутатів від села Канора, однак канави залишилися нерозчищеними.
   Шановні мешканці села Канора, повторно звертаємось до Вас і пропонуємо все ж відновити водостічні канави вздовж своїх огорож. Звертаємося також до депутатів селищної ради з проханням надати допомогу в інформуванні мешканців села Канора про необхідність систематичного розчищення канав.
Повторно повідомляємо, що дана вимога є одним з пунктів "Правил благоустрою", невиконання яких тягне за собою адміністративну відповідальність.
   Із свого боку селищна рада зробить все можливе, щоб у наступному і послідуючих роках у бюджетах різних рівнів було передбачено кошти для ремонту вулиць села та укріплення берегів річки Канорка.
Виконком селищної ради.
Переглядів: 726 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 lolxd301  
0
Шановний голова селищної ради і члени виконкому. Навіщо цей сайт, щоб людям ще раз повісити лапшу на вуха????? 50 тонн щебеню плюс робота це з перебільшенням 9 тисяч гривень, а де поділися виділені для ремонту дороги в селі Канора 100 тисяч гривень про які говорили депутати. І чи знає селищний голова де вулиця Шкільна , Верховинська і в якому вони стані і по якому болоту ходять діти до школи, а пенсіронари в райцентр??????!!!! І чи має змогу Ваші повідомлення на сайті, про нечищені канали, прочитати пенсіронери які не чули і не знають що таке комп*ютер, а тим більше Інтернет. З нетерпінням чекаємо рішучих дій!!!!!! Ваші дорогі Виборці!!!
Відповідь: Шановний Олекса.
На жаль, селищний голова не має змоги особисто інформувати кожного виборця про плани та дії селищної ради, тому це робиться в першу чергу через депутатів, яких вибирали мешканці села Канора, в тому числі і Ви. Сайт є лише допоміжним, доступним нам засобом інформування мешканців. Він також дав Вам можливість, не виходячи з даму, звернутися до селищної ради і отримати відповідь. Погодьтеся, це вже непогано.
Ви майже точно порахували які кошти затрачено на ПОТОЧНИЙ ремонт вулиці Канора, оскільки робити її КАПІТАЛЬНИЙ ремонт, на жаль, з відомих Вам причин, було недоцільно. Більш детальну інфіормацію можете отримати особисто, або через свого депутата. До речі, можете ініціювати зустріч виборців села Канора з керівництвом чи представниками селищної ради. Узгоджуйте та призначайте дату таких зборів.
Можете бути певні, що депутати, виконавчий комітет, селищний голова і спеціалісти селищної ради знають всі вулиці як Воловця, так і Канори і не лише вулиці, саме тому на 2013-2015 роки у селищній програмі розвитку, а також у пропозиціях до районної та обласної програм передбачено ремонт вулиць села Канора, укріплення берегів та русла річки Канорка, схилів вздовж вулиць, ремонт освітлення вулиць. Однак, без участі жителів села по догляду за придорожними канавами, водовідведенням їз своїх подвірь деякі роботи є недоцільними, або й неможливими.
Сподіваємося, що у Вас, як людини інформованої і свідомої, з канавами все в порядку.
За дорученням селищного голови,
з повагою, адміністрація сайту.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024