П`ятниця, 29.03.2024, 08:26
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 562
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 423
 
Головна » 2012 » Серпень » 27 » БЛАГОУСТРІЙ ЦВИНТАРІВ
14:38
БЛАГОУСТРІЙ ЦВИНТАРІВ
       Шановні воловчани.
   Цьогоріч на сторінках нашого сайту не раз піднімалося питання благоустрою і утримання цвинтарів. Селищна рада вважає це питання важливим для громади, і приділяє постійну увагу наведенню належного порядку на цвинтарях селища, оскільки це також частина життєдіяльності нашої громади і наш з Вами обов"язок віддати шану тим, хто пішов від нас.
   Воловчанам був добре відомий занедбаний стан місць останнього спочинку наших співгромадян. На протязі останніх півроку чимало зроблено в цьому напрямі, до вирішення питання благоустрою було залучено виконавців громадських робіт, у зрізанні дерев та вивезенні сміття надало допомогу комунальне підприємство "Водоканалсервіс", до викошування території долучилися обидві церковні громади селища. За що всім велике спасибі. Тепер маєте можливість порівняти теперішній стан території цвинтарів з минулорічним. Різниця відчутна. Наразі більше уваги приділяється цвинтарю по вул. Першотравнева, та аналогічна робота буде проводитися і на цвинтарі по вул. І.Франка.
   Та, на превеликий жаль, територіальна громада селища самоусунулася від обов"язків по догляду за територією цвинтарів, дотримання порядку на них. Відвідувачі викидають сміття по всьому периметру території, або ж взагалі залишають його на цвинтарі. Минулих півроку показали, що повністю вирішити питання благоустрою цвинтарів без Вашої, дорогі земляки, допомоги і участі, неможливо.
За нинішній стан кладовищ всім нам має бути соромно.
   Дорогі земляки, на цвинтарях спочивають Ваші рідні, знайомі, сусіди і час від часу Ви приходите туди, щоб пом"янути їх. Пропонуємо всім, не чекаючи ніяких суботників, по мірі сил і можливостей, добровільно долучатися до робіт по благоустрою цвинтарів. Зібрати сміття вздовж периметру, в канавах та кущах і складувати його біля входу у визначеному місці. В подальшому складувати його тільки там, звідки воно буде періодично вивозитися. Хто може, долучіться до вирізування чагарників, до відновлення дренажних канав, ремонту огорожі, висадження квітів, розчищення входів. Бажаючих просимо звертатися до селищної ради.
   З повагою виконком селищної ради.
Переглядів: 911 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024