П`ятниця, 19.04.2024, 18:37
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 566
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 424
 
Головна » 2017 » Червень » 28 » СЮРПРИЗ ВІД ЗАЛІЗНИЧНИКІВ
08:37
СЮРПРИЗ ВІД ЗАЛІЗНИЧНИКІВ

   ШАНОВНІ ВОЛОВЧАНИ, ВІДВІДУВАЧІ НАШОГО САЙТУ!

   Дехто з Вас вже чув звістку, яка близько місяця поширюється нашим селищем і напевно був здивований тим, що немов би селищна рада та селищний голова забороняють залізничникам підсаджувати на станції Воловець і перевозити безбілетних пасажирів!
   Сам факт цього є абсурдним, оскільки залізниця має свої правила перевезення пасажирів і не керується у цьому жодними вказівками чи проханнями будь якої сільської, міської чи селищної ради, в тому числі і Воловецької. Та й не приходить в голову місцевим радам намагатися керувати залізничними перевезеннями. Ще більш дивним є те, що дану чутку поширюють в першу чергу не хто інший, як провідники вагонів, тобто самі залізничники!

 

   Виходить, що раніше залізничники, всупереч своїм власним правилам, масово перевозили безбілетних пасажирів і тільки ніби то втручання Воловецького селищного голови змусило їх цих правил дотримуватися?!! При цьому, тепер правила поширюються виключно на пасажирів станції Воловець, а всі інші і надалі перевозяться без білетів? Будь яка тверезо мисляча людина запитає себе: "Чи можливо таке?" і дасть однозначну відповідь: "Ні, такого бути не може". Та відразу виникає інше запитання: "Звідки "ноги ростуть", це жарт, чи залізничники переслідують якісь мету?".

   Звичайно, про це слід запитати самих залізничників. Аналіз ситуації показує, що малоймовірною є змова багатьох провідників вагонів різних потягів про поширення абсурдної чутки заради жарту. Зіставлення фактів говорить про підступну підлу атаку залізничників з метою спроби підриву авторитету Воловецького селищного голови та селищної ради серед громади. Причина цього? Вона дійсно має місце. Згідно чинного законодавства України депутати місцевих рад встановлюють ставки податків на землю. Звичайно, цим законним правом і обовязком скористалися і депутати Воловецької селищної ради. При цьому вони не піддалися потужному тиску керівників залізниці щодо встановлення для неї мізерного податку. Наші депутати, захищаючи інтереси своїх виборців і турбуючись про наповнення бюджету місцевої громади, встановили податки на користь не залізниці, а мешканців Воловця, при цьому жодним чином не порушивши чинного законодавства.

   Таку непокору залізничники потрактували як образу і таким чином вирішили банально помститися селищному голові, нашим депутатам, всій місцевій громаді? Чи може це є грубим втручання потужного монополіста у діяльність місцевого самоврядування, спроба керувати громадою, перебрати на себе владні повноваження? - Звертаємося до керівників залізниці з цими запитаннями і сподіваємося на спростування наших підозр, або ж на виявлення та покарання винуватців цієї підлої атаки і припинення тиску на місцеве самоврядування.

   Реакція залізничників обов’язково буде оприлюднена на даному сайті.

Селищна рада
Переглядів: 1161 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 Sergquons  
0
<a href=http://zmkshop.ru/stati/metallicheskie-konstruktsii/>что важно знать о металоконструкцій</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024