П`ятниця, 29.03.2024, 11:55
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 562
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 423
 
Головна » 2012 » Червень » 25 » ПРОБЛЕМИ СЕЛИЩА
08:14
ПРОБЛЕМИ СЕЛИЩА
      ШАНОВНІ ВОЛОВЧАНИ.
   Селищна рада проводить систематичну роботу по підвищенню туристичної привабливості Воловця і більшої зручності для проживання його мешканців. Результати цієї роботи частково висвітлюються на сайті. Та Ви й самі не могли не помітити цього. Вздовж вулиць з"явилися лавки для відпочинку, урни для сміття і їхня кількість збільшується, а самого сміття на тротуарах значно поменшало. Систематично викошується трава в центральній частині селища, ведеться робота по розчищенню кладовищ і догляду за ними. Ведеться прочищення і ремонт каналізаційних мереж. У всьому цьому маємо завдячувати працівникам комунального підприємства, допомозі приватних підприємців.
   За рахунок державних субвенцій відремонтовано кілька вулиць. Коштом селищної ради за участі громадськості забетоновано вулицю Привокзальну,
частково засипано щебнем вибоїни на об"їздних вулицях. Стараннями депутатів селищної ради деякі бокові вулиці також підсипано щебнем. Плануються подальші ремонти вулиць селища.
   В минулому році відремонтовані покрівлі двох будинків, розроблено проекти ремонту покрівель ще чотирьох будинків. Готові також проекти ремонту аварійних вентиляційних каналів і димоходів майже на всіх будинках. На жаль, обмеженість місцевого бюджету поки що не дає можливості розпочати ці надзвичайно потрібні для мешканців ремонти. Однак ми працюємо над питаннями поповнення бюджету, пошуком позабюджетних коштів і перераховані ремонти також будуть виконані.
   Разом з тим далеко не всі керівники підприємств, організацій, установ, власники будівель, торгівельних закладів дотримуються санітарних норм і правил благоустрою, що погіршує зовнішній вигляд нашого селища.
   Зокрема уже другий рік підряд селищна рада намагається спонукати керівництво ВАТ "Воловецький лісокомбінат" привести до належного стану територію свого підприємства. Та наразі ці намагання не привели до успіху. До краю занедбана територія лісокомбінату, яка кишить зміями, і при цьому знаходиться у центрі селища, має сумний вигляд. Дивіться на знімках сторінки "Фотогалерея-Воловець" - http://volovec.at.ua/photo/volovec/1.
   До речі, контрольний пакет акцій підприємства належить громадянину США. Цікаво, чи міг би він дозволити собі таку безгосподарність у своїй країні?

   Також поки що безуспішними є наші намагання припинити рух великовагового транспорту по вулиці Фабрична, та впорядкувати рух лісовозів по інших вулицях, що є загрозою не лише для покриття вулиці, а й для безпеки мешканців.
   Публікуємо підбірку документів, які свідчать про систематичність цієї роботи, ви можете їх переглянути за посиланнями на сторінці сайту "Оголошення-Від селищної ради", тема "Листи" - http://volovec.at.ua/board/propoziciji/5. В черговий раз, уже публічно, звертаємося до керівників підприємств дослухатися до прохань і вимог селищної ради, яка є представником територіальної громади і захищає її інтереси.
   Звертаємося до громадськості, до всіх небайдужих мешканшів селища, зайняти активну позицію і долучитися до цивілізованого захисту своїх законних інтересів.
   З повагою, виконком селищної ради.
Переглядів: 759 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024