Субота, 20.04.2024, 11:54
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 566
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 424
 
Головна » 2012 » Серпень » 20 » ПРОБЛЕМА КОМУНАЛЬНИХ ПЛАТЕЖІВ
08:03
ПРОБЛЕМА КОМУНАЛЬНИХ ПЛАТЕЖІВ
        Шановні воловчани.
   Переглядаючи сторінки сайту, Ви бачите, що на них висвітлюються не лише досягнення селищної ради, успіxи наших з Вами дітей та вітання до свят, а й проблеми, які виникають перед нашою громадою і потребують вирішення. Частина з них оперативно вирішується і Ви про це знаєте, частина чекає свого вирішення, частина просто не може бути вирішена без вашої допомоги і активної участі.
   Однією з таких проблем є функціонування комунального підприємства. Звичайно, у Вас є зауваження до його роботи, частково вони справедливі, частково незаслужені. Вважаємо, що розглядаючи кожне з таких зауважень ми, спільно з Вами та працівниками підприємства, налагодимо його роботу. Та мусимо всі зрозуміти, що як будь яке інше підприємство, комунальне також потребує для свого функціонування коштів. Джерелом фінансування роботи комунального підприємства є не тільки бюджет селищної ради, а й Ви, так, в першу чергу саме Ви. Сплачуючи за отримані послуги, Ви тим самим фінансуєте діяльність підприємства, його розвиток.
   Переважна більшість мешканців вчасно і добросовісно сплачує за отримані послуги, дехто, дозволяє собі затримувати платежі, не задумуючись над тим, що підприємству треба сплачувати податки, за спожиту електроенергію, бензин, виплачувати зарплату працівникам. Крім того є певна частина наших з Вами земляків, які взагалі не вважають за потрібне платити, при цьому вони на рівні з усіма користуються водою, каналізацією, освітленням сходів і т.д. Така позиція підриває роботу комунального підприємства, є загрозою його банкрутства, впливає на якість надання послуг, не дає можливості підготувати будинки до роботи в зимовий період і взагалі, вона є підлою по відношенню до добросовісних платників, до переважної більшості мешканців.
   Вирішити проблему хронічних неплатежів без участі і допомоги громади неможливо. В першу чергу звертаємося до тих, хто не платить: перегляньте свою позицію, знайдіть час прийти у відділення банку і заплатити за те, чим ви уже скористалися. Попереджаємо Вас, що починаючи з наступного місяця будемо публікувати списки боржників на сайті, в газеті, вивішувати їх на дошках об"яв. Звертаємося до всіх: розяснюйте своїм сусідам, друзям, рідним, що не сплачуючи за комунальні послуги, вони обкрадають в першу чергу Вас.
   Сподіваємося на розуміння і допомогу.
   З повагою, виконком селищної ради.

 

Переглядів: 765 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024