Четвер, 28.03.2024, 19:42
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 562
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 423
 
Головна » 2012 » Липень » 5 » НЕ ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ 2
07:22
НЕ ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ 2
            Шановні воловчани
   04 липня 2012 року, вдруге не відбулося пленарне засідання позачергової двадцятої сесії шостого скликання Воловецької селищної ради. Причина - відсутність кворуму, тобто вже другий раз з різних причин на сесію не з"явилася більша частина обраних Вами депутатів. У них знайшлися більш важливі справи, ніж виконання громадського свого обов"язку. Звичайно, депутати - люди зайняті, депутатство не є для них основною роботою, вони не отримують за нього заробітну плату, та в той же час вони самі, добровільно зголосилися на нього, а тому зобовязані виконувати свій обов"язок перед громадою.
   Допускаємо також, що апарат селищної ради не зміг переконливо роз"яснити депутатам, а самостійно вони не зрозуміли всю важливість і терміновість питань, які виносяться на дану сесію. Відносно цього керівництвом селищної ради буде зроблено організаційні висновки.

   На порядку денному стояло два важливах для життя громади питання:
1. Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців смт. Воловець та с. Канора на 2013 рік.
2. Про порядок видачі дозволів на спеціальне використання природних рослинних ресурсів місцевого значення та розмір їхніх закупівельних цін у 2012 році.

3. Депутатський запит депутатів Воловецької селищної ради Гвоздак В.В. та Балан О.В.
            
   Два перших питання стосуються наповнення місцевого бюджету. Іхнє не вирішення, чи невчасне вирішення зробить його ще скромнішим, а це невідремонтовані покрівлі, невивезене сміття, неприбрані тротуари. Крім того, неврегулювання другого питання, це відсутність у Воловці приймальних пунктів яфини, а значить у воловчан виникнуть труднощі з реалізацією важко зібраних яфин, вони втратять заробіток. Депутати просто не можуть не розуміти цього.
   Публікуємо список депутатів, які 4 липня не зявилися на сесію - http://volovec.at.ua/Papka2/spisok.rtf. У кожного депутата є можливість пояснити своїм виборцям і колегам причину неявки. Всі пояснення і документи, які їх підтверджують, будуть негайно опубліковані на сторінках сайту.
  
Для невідкладного вирішення важливих для горомади питань, апаратом селищної ради ведеться робота по підготовці проведення пленарного засідання двадцятої сесії 6 липня 2012 року. Від імені громади, звертаємося до депутатів з проханням на цей раз відповідально віднестися до свого громадського обов"язку.
   З повагою, адміністрація сайту.
Переглядів: 965 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 3
3 Виборець  
0
Таке враження, що в тій сел.раді дитящий садок розвели
А хто такий Адмін сайту?
Він шо хоче то пише!Та якби писав шось розумне, а то бачу в лічилочки граеться...
Та в інших районах, я чув що за рік крім чергових сесій відбуваються максимум ще декілька позачергових, а у місті Воловці по 5-10 за рік-усе собі якісь проблеми глядають!!!

2 Депутат  
0
Цей список мені нагадав школу, коли учні прогулюють уроки, а ще рекомендую батьків депутатів у селищну раду викликати.....:) поясніть для чого опубліковувати список депутатів які з різних причин не зявилися на ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ до речі ДВАДЦЯТУ.
Відповідь: Так, Ви праві, це АЖ ДВАДЦЯТА СЕСІЯ, що дійсно дуже багато. Депутатські обов"язки потребують чимало часу, та депутати взяли їх на себе ДОБРОВІЛЬНО. І вони не учні, а обранці воловчан, без яких неможливо вирішити важливі питання життя громади, і у роботі депутати підзвітні не своїм батькам, а своїм ВИБОРЦЯМ, які мають право на інформацію.
Ще раз наголошується, що пояснення, чи коментарі кожного депутата будуть негайно опубліковані на сторінках сайту.
Звичайно, в коментарях, кожен депутат може особисто опублікувати пояснення своїм виборцям.
З повагою, Адмін.

1 L0M  
0
Шановна адміністрація сайту, в той день коли ви закінчували свою освіту треба було придбати для себе окуляри. Невже, ви не бачили, що в списку зареєстрованих з 16 депутатів був підпис депутата Попелич М.А. невже, він такий непомітний, що сидячи в сесійній залі ви його не помітили?Можливо у Вас проблеми з зором, або з головою. Ви пишите, що депутати не бажають (наповнювати) бюджет, хоча самі не погано його транжирите.Невже, у селищній раді стільки грошей, що оператори котелень та горе водій отримують заробітну плату круглий рік? Можливо опалювальний сезон іще не завершений, а автопарк селищної ради завершив свій моторесурс? З повагою житель Воловця
Відповідь: Вибачення за технічну помилку з приводу прізвища депутата селищної ради Попелича Михайла Андрійовича вже опубліковано в Гостьовій книзі сайту.
Шановні виборці, які віддали свої голоси за цього депутата, ще раз підтверджуємо, що він дійсно був присутнім серед 17 депутатів, які проявили свідомість і прийшли вирішувати важливі для громади проблеми.
З повагою, адміністрація сайту.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024