П`ятниця, 26.04.2024, 06:37
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 566
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 424
 
Головна » 2014 » Червень » 23 » НА БРОНЕЖИЛЕТИ ВІД ВОЛОВЧАН
10:31
НА БРОНЕЖИЛЕТИ ВІД ВОЛОВЧАН
  В зоні бойових дій на сході України знаходиться кілька сот військових із Закарпаття. Вже маємо сумні звістки. Першим із закарпатців, від кулі снайпера, загинув молодий хлопець із Берегова Роланд Попович. Пізніше надійшла звістка про загибель ще трьох наших земляків - молодшого сержанта Олександра Попадинця та солдата Сергія Мартина з Ужгорода і солдата Михайла Кулі з села Сімер на Перечинщині. Не виключено, що причина цих смертей в катастрофічній нестачі спорядження. Щоб хочь якось допомогти краянам, закарпатці розпочали збір коштів на закупівлю бронежилетів. Не залишилися осторонь і воловчани, працівники підприємств та організацій намагаються внести свій скромний вклад. Так працівники структур селищної ради зібрали 5275 грн, в т.ч.: клуб, бібліотека, дитячий садочок села Канора - 700 грн, воловецький дитячий садочок № 2 - 1960 грн, дитячий садочок № 4 - 815 грн, депутати Воловецької селищної ради - 500 грн, адмінапарат селищної ради - 1700 грн. Збирають кошти і працівники комунального підприємства "Водоканалсервіс", та обіцяють передати 4000 грн.
   Всім, хто має бажання і можливість долучитися до збору коштів, звертатися в районну державну адміністрацію або селищну раду. Ваша допомога дуже потрібна нашим землякам, багатьом з них вона допоможе зберегти життя. 

   Адмін

Переглядів: 1028 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Вася Кабан  
0
написав: Вася Кабан

Самозванці під виглядом Народної ради рвуться до влади у Воловецькому районі

Анатолій Мальованець, самообраний голова Народної ради Воловецького району. У свої 47 років за плечима цей чолов’яга має аж 1,5 роки (!!!) трудового стажу на заводі «Електрон». Та це не найгірше у його біографії. Прославився він в іншому – злочинному світі. Про бандитську кар’єру Мальованця місцеві мешканці говорять пошепки. Це й не дивно, люди просто бояться помсти цього кримінального дядька. Починав він обкрадати людей ще з молоду, тоді навіть не гребував крадіжками сільських курей. А далі подався в сутенери, відправляючи молодих дівчат на заробітки до борделів Чехії. Кажуть, що перед відправкою дівчини за кордон, Анатолій змушував її вступати у статеву близькість, для того, щоб оцінити всі її принади.

Поговорюють, що й наркотою приторговував. Правда, офіційно відбував покарання за квартирні крадіжки та проходив по 14 кримінальних справах. Ну дійсно, коли ж тут працювати!

Підтвердженням цих кримінальних фактів - архіви Управління внутрішніх справ, де на цього самозванця та бездару можна знайти не один том кримінальної літератури.

А самопроголошеним радником самообраного голови Народної ради стала Мар’яна Райчинець. Така собі паняночка із середньою освітою. Кажуть нібито порядна, але з інтелектом у неї, на жаль, не склалося, тому в народі й зазнала слави тупиці. Ну скажіть мені будь-ласка, що може нарадити такому самообраному голові такий недолугий радник. Ніякими заслугами перед районом не відзначалася ніколи. Може – це перед районом, а от перед головою та членами ради напевно має що показати. Вони також живі люди, які полюбляють і в баньку сходити і в сауні попаритися, або ж в басейні покупатися… Тут вже жіночку можна пожаліти, Бог розуму не дав, то хоч так…

І на завершення цього короткого огляду воловецьких шахраїв, дармоїдів, брехачів та просто моральних покидьків хотілося б запитати: а чи хочете ви, шановні мешканці мальовничого Воловецького району, таких народних представників? Тепер стає зрозумілим біль верховинців і їх розчарування, коли благі наміри та сподівання людей на краще майбутнє такі самозванці використовують для власного самоствердження та реалізації своїх хворобливих фантазій.

Чи такою має бути дійсно Народна рада?

Репортер

- See more at: http://www.uzhgorod.net.ua/news/64151#sthash.Xy2UW0vy.dpuf

Скажете, що одна паршива вівця все стадо не зіпсує. Але дозвольте тоді розказати вам й про команду Анатолія Мальованця: тих людей, які й підтримали його кандидатуру на посаду голови народної ради. Знаний на Воловеччині гультяй та п’яниця Василь Шишканинець.

Останній за своє життя взагалі не працював. Основне місце його тусовки - це базар, де працює його дружина. Тут Василь розпочав свій «золотий» бізнес, а саме продаж краденого золота, за що й потрапив на гачок до правоохоронців та був притягнутий до кримінальної відповідальності. Кришує цей бізнес і тепер. Також поговорюють що самообравшись до Народної ради Василько почав пити ще більше, і навіть шукав у Воловці «травичку», щоб покайфувати.

Дійшов до такої ницості, що почав красти гроші у дітей. Саме з його подачі була укладена злодійська угода згідно з якою вихованців місцевого диствадочку годували за найвищими цінами в районі. Отож Василь живе за принципом: не вкрадеш – не проживеш.

Репортер

- See more at: http://www.uzhgorod.net.ua/news/64151#sthash.Xy2UW0vy.dpuf

Смешно канешно, но такое творится везде

2 Руслані  
0
Більша кількість депутатів працюючі і здавали кошти по місцю роботи.

1 Руслана  
0
36 депутатів зібрали 500 грн., а дитсадок №2 майже 2000 - є про що подумати..............
Які в роботі, такі і в благодійності.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024