Вівторок, 23.04.2024, 16:52
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 566
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 424
 
Головна » 2012 » Березень » 30 » МІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ
20:51
МІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ
      ШАНОВНІ ВОЛОВЧАНИ.
   На території населених пунктів Воловецької селищної ради, як і в усьому Воловецькому районі, набирає обертів традиційний весняний місячник благоустрою, який проводиться щорічно, напередодні Великодня.

   Цьогоріч селищна рада, важливим заходом місячника, вважає наведення належного порядку на цвинтарях селища. Можливо, для розмови вибрана не найбільш весела тема у весняний період, але це також частина життєдіяльності нашої громади і наш з Вами обов"язок віддати шану тим, хто пішов від нас.
   Ні для кого з воловчан не є новиною занедбаний стан місць останнього спочинку наших співгромадян. На превеликий жаль, територіальна громада селища самоусунулася від роботи в цьому напрямі. Разом з тим існує лише два варіанти утримання кладовищ в належному стані:

   1 - жителі селища безпосередньо, можливо через церковні громади, утримують кладовища в належному стані, організовують роботу по прибиранню сміття, викошуванню його території, виділенню місць під поховання, збирає кошти на утримання. В такому випадку виділення місць під поховання є безоплатним.
   2 - територіальна громада передає кладовища на утримання комунального господарства, яке бере на себе зобов"язання по утриманню їх території в належному стані, виділяє місця під поховання. В цьому випадку за місце під поховання доведеться вносити плату згідно розрахованого і затвердженого тарифу.
   Вибір більш прийнятного варіанту за Вами, шановні воловчани. Зрозуміло, що надалі пускати це питання насамоплив недопустимо. За нинішній стан кладовищ всім нам має бути соромно.
   Наразі селищна рада звернулася до керівництва районного центру зайнятості і завдяки йому залучила мешканців Воловця для виконання громадських робіт по благоустрою кладовищ. Наші земляки Титичко Мартин Васильович, Рац Федір Федорович, Мадяр Юрій Павлович доклали чимало зусиль, а в результатах їхньої сумлінної роботи може переконатися кожен. На території кладовища по вул. Першотравневій ними зібрано і вивезено чимало сміття, вирубано чагарники, зрізано сухі дерева. Дякуємо їм за добросовісну працю.
   Селищна рада продовжить роботи в цьому напрямі, на черзі також кладовище по вул. І. Франка. Та все це разові роботи, для систематичного підтримання порядку за Вами, шановні воловчани, вибір варіанту утримання кладовищ нашого селища. Це ж стосується і жителів села Канора.
   Подивіться на фото, який занедбаний вигляд має кладовище по вул. Першотравневій, та які роботи виконуються по його благоустрою - http://volovec.at.ua/photo/volovec/1.
   З повагою виконком селищної ради.
Переглядів: 981 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 1
1 жителі  
0
Жителі селища , яких хвилює стан селища , та місць поховань - щиро вдячні за проведені роботи!!
Відповідь: Шановні жителі селища.
Дякую за розіміння і добрі слова.
Роботи в цьому напрямі продовжуємо.
З повагою, селищний голова.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024