Вівторок, 23.04.2024, 14:25
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 566
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 424
 
Головна » 2014 » Березень » 7 » ПОСТРІЛ У ДВОРІ
08:54
ПОСТРІЛ У ДВОРІ
Шановні краяни.
   Тиждень тому назад, звечора 27 лютого в с. Лази стався - кричущий випадок - пострілом з мисливської рушниці було поранено собаку на прив"язі у дворі 92-х літнього ветерана війни.   
   Те, що сталося, не необережна випадковість, оскільки у стрільця був напарник, який ліхтариком висвічував йому ціль. Що це було? Кому завадила нещасна тварина? Можливо комусь не до вподоби далеке минуле ветерана, який воював на боці радянської армії? Чи може вірний чотирилапий охоронець дому заважав зловмисникам заволодіти пенсією літнього лазівчанина? А може зброя опинилася в руках нездорової людини? В будь якому випадку родина ветерана до цього часу перебуває в шоці, стривожені й односельці, які говорять, що постріли серед села лунають не вперше.

   Дати відповіді на всі ці запитання, мала б міліція, оскільки за викликом постраждалих, на місце події прибув наряд, через кілька днів їх відвідав слідчий. Правда, дивує те, що його не зацікавила свіжо відстріляна гільза, знайдена свідками на місці злочину, як можливий доказ. Сподіваємося, своє відношення до події висловить також района прокуратура та районна і сільська влада. В будь якому разі винуватці мають бути без зволікань покарані.
   Наш район невеликий, тісно повязаний дружними та родинними стосунками, тому те, що сталося в одному селі, не може не хвилювати всіх краян. Пропонується представникам правоохоронних органів, влади району та с. Лази, через даний сайт систематично інформувати громадськість району про хід і результати розслідування (звичайно, в межах дозволеного законом), заспокоїти людей, запевнити їх в безпеці, а всім бажаючим висловити своє відношення до події, нехарактерної для миролюбних верховинців.
Районна рада ветеранів
Переглядів: 730 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 4
4 horizon  
0
Чи можливо таке що в районі завелися "догхантери" - тобто люди, яким відстрілювання собак приносить задоволення? Чи не ставалося десь подібних випадків?

3 Тетяна  
0
Міліція нам не говорить про хід розслідування, та каже, що зловмисника судитимуть.
Наша родина дякує всім, хто з розімінням віднісся до нашої біди і висловив підптримку. Винуватцям жахливого випадку, радимо задуматися і надалі с повагою ставитися до односельців і їхнього права на спокійне життя.

2 horizon  
0
До речі, як просуваються справи з даним випадком? Зловмисників знайдено?

1 leva2105  
0
Шановні односельці.Я є дочка господаря,в дворі якого стався цей жахливий випадок.Мені дуже прикро,що мій батько ,якому незабаром виповниться 92 роки живе в постійному страсі в своєму рідному селі Лази Воловецького району.Зі сльозами на очах розказував мені про ту страшну ніч, і що йому прийшлося пережити. Я живу далеко від своєї родини і мені дуже рідко вдається приїзжати до свого рідного села, і тому я звертаюся   до всіх,хто знає мене і мою родину не залишайтеся байдужими, допоможіть слідчим органам виявити зловмисника,який так нахабно вдерся в  чуже господарство .Памятайте те,що сталося сьогодні в моїй родині завтра може статися з вами.Я надіюся,що слідчі органи  вжиють всі необхідні заходи для виявлення  порушників порядку.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024