П`ятниця, 19.04.2024, 19:01
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть діяльність сел. ради
Всього відповідей: 930
ПОГОДА
Архів записів
ФОТО
посилання на сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Коментарів: 566
Фотографій: 2005
Статей: 1055
Гостьова книга: 424
 
Головна » 2016 » Листопад » 16 » ДИТЯЧИЙ САДОЧОК № 2 - ЗУСТРІЧ З БАТЬКАМИ
11:05
ДИТЯЧИЙ САДОЧОК № 2 - ЗУСТРІЧ З БАТЬКАМИ
   15 листопада 2016 року у дитячому садочку № 2 знову залунав дитячий сміх.
   Як повідомлялося раніше, 7 листопада завершено ремонт приміщень ДНЗ. За наступний тиждень персонал садочка цілими днями самовіддано відшкрібав, мив, протирав, розвішував штори, настеляв килими, розставляв іграшки, квіти, знову мив і протирав, готуючись до повернення своїх вихованців (див. прикріплені знімки).
   Ввечері селищний голова Михайло Попелич зустрівся з батьками та працівниками садочка, щоб почути їхні враженя від ремонту, зауваження, пропозиції, побажання. Він розповів присутнім про вартість ремонту, джерела фінансування, його перебіг.  Сказав, що в процесі капітального ремонту було виявлено прогнилу підлогу на першому поверсі і заради здоров"я дітей її було вирішено замінити. Виникла необхідність виконання інших, непередбачених проектом, робіт поточного ремонту. Звернув увагу батьків, що, на жаль, згідно чинного законодавства, поточний ремонт не може фінансуватися з селищного бюджету. У зв"язку з цим селищна рада звернулася до районної адміністрації з приводу спрямування для цього близько 200 тис. грн з районного бюджету і сподівається, що на найближчій сесії кошти для діток будут виділені. Також вибачився перед присутніми за розтягнуті терміни ремонту, сказав, що все робилося заради дітей. Подякував батькам за розуміння ситуації, працівникам - за терпіння і підготовку садочка до відкриття, завідуючий та виконуючій її обовязки - за постійне відстеження роботи будівальників, а будівельникам - за виконану роботу.

   У відповідь батьки та працівники дякували селищній раді за турботу про дитячий заклад, за тепло за затишок в приміщеннях, незважаючи на сніг і мороз надворі. Висловили сподівання, що і надалі селищний голова про них не забуватиме, що не завадило б подумати про ремонт даху та фасадів будівлі, заміну меблів і оснащення, відкриття нових груп. Вихователі відзначили, що дітки також помітили як відновився, покращав садочок і це їм сподобалося.
   Селищний голова запевнив, що його увага до садочків є постійною, оскільки вихованці є повноправними мешканцями нашого селища, але заміна меблів, знову ж таки, тепер неможлива коштом селищного бюджету. А що стосується іншого, то було запропоновано відразу ж домовитися, що батьки народжують діток, селищна рада віднайде кошти на ремонт будівлі і приміщень для нових груп, а відділ освіти районної адміністрації поторбується про кошти для оплати харчування та персоналу цих груп.
Адмін
Переглядів: 558 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024